Horndals IF

Referat: Ulfshyttans IF U - Horndals IF

Ulfshyttans IF U - Horndals IF 5-2 (1-2)

Förlust i sista seriematchen innan sommaruppehållet.

Som vanligt börjar vi riktigt bra! 0-1 redan efter drygt en minut på en hörnvariant, snyggt!
Johan Eklind slog hörnan efter backen till Robin Strandberg behärskat med vänsterfoten placerade in bollen på ett direktskott.
0-2 efter 7 minuters spel, också det av Robin Strandberg, framspelad av Taher Saleh.
Efter det har vi också ett ribbskott av Taher i 9:e minuten.
So far so good alltså, men efter det tappar vi det fina spel vi hade.
I halvtid stod det 1-2 till oss, efter att Ulfshyttan tryck på en hel del resten av halvleken.
Vi har svårt att som ett lag ta markering på rätt sätt och täcker inte av spelytor som vi ska, mkt tack vare att vi inte är tydliga och snackar med varandra på plan i tid.

I andra är Ulfshyttan bättre än oss, eller ska vi säga att vi inte hade en bra dag. Snacket var som sagt borta och när vi även har en domare som inte riktigt hänger med i svängarna så blir det för mkt energi och fokus på just honom. Det är också ngt vi måste kunna släppa, hur dålig domaren än är.

2-2 i 4:e minuten av andra halvlek och 3 minuter senare gör de 3-2 på feldömd straff, vilket även deras tränarstab höll med om. Taher skulle återigen haft straff i andra då han går slalom mellan deras spelare och blir bryskt stoppad, men det såg tydligen inte domaren.
Vid ställningen 3-2 gör Gustav Wäster ett mål för oss, men blir felaktigt bortdömd för offside.
Ja, vad ska man säga, vi hade inga marginaler med oss i domarens bedömningar i de avgörande lägena.
När de sedan utökar till 4-2 chansar vi med flera spelare framåt. Vi har faktiskt en del chanser men får inte riktigt till det i avgörande lägen.
De kontrar då in 5-2 i slutet av matchen med 3 spelare i klara offside...
I frustration får vi då vår målvakt utvisad och spelar de sista minuterna med en man mindre.

Nu laddar vi för en trevlig avslutning innan sommaruppehållet genom deltagande i 101-årscupen i Näs på lördag!